Наш офіс
м. Рівне
Працюємо On-line під час війни
Графік роботи
Пн-Сб 09:00-18:00
підтримка 24/7
05.04.2021

Єгипет дешевше в 2 рази ?! У турагентствах констатують помітне падіння цін на відпочинок в Єгипті.

У турагентствах констатують помітне падіння цін на відпочинок в Єгипті.

Тури з вильотом в кінці березня і з проживанням в готелі 5 * можна знайти в районі 10-12 тис. Гривень на двох. За деякими варіантами вартість удешевилась мало не в два рази. «Prima Life Makadi 5 * раніше коштував в районі 20-22 тис. Гривень, а зараз його можна забронювати за 14 тис. Гривень на двох з перельотом і харчуванням« все включено ». Виліт з Києва на шість ночей », - навела приклад директор турагентства Sun Dali Марія Степаненко. Причому, за її спостереженнями, скорочення цін простежується по багатьом туроператорам, що піднімає в Єгипет чартерні програми.

Співрозмовники відзначають, що ценопад - прямий наслідок зміна правил в'їзду в Україну, які спричинили за собою падіння попиту. Такої думки, зокрема, дотримується гендиректор Join UP! Дмитро Сероухов. На його думку, довго така ситуація не триватиме: обов'язково спрацює відкладений попит, до того ж туристи обов'язково проявлять інтерес до інших річним напрямками. Тим більше кількість країн, доступних для масового туризму з України, росте.

Туроператори також використовують інші інструменти стимуляції попиту. Наприклад, при бронюванні деяких готелів Кіпру туристам гарантується безкоштовний тест по поверненню в Україну, акція буде діяти до тих пір, поки ця умова буде актуально.